Reljić: Prelomio prvi set

"Idemo dalje, imamo još tri meča da igramo, od kojih onaj najvažniji kući već u narednom kolu protiv istog rivala", rekao je Reljić
0 komentar(a)
Siniša Reljić, Foto: Cev.lu
Siniša Reljić, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 07.11.2013. 23:23h

Trener Budvanske rivijere Siniša Reljić nakon večerašnjeg maksimalnog poraza u Parizu od Pari voleja, u trećem kolu grupe C Lige šampiona, kazao je da je prvi set prelomio meč, ali i dodao da se ne može reći “da je od prvog seta zavisio ovaj poraz”.

"U nastavku smo odigrali dosta slabije, oni su servirali fenomenalno, dok je naš prijem bio dosta slabiji, ali i servis. Mislim da je upravo to presudilo. Čestitam Parizu koji je odigrao bez greške. Idemo dalje, imamo još tri meča da igramo, od kojih onaj najvažniji kući već u narednom kolu protiv istog rivala. Imamo mjesec dana da ih analiziramo i odigramo najbolje što možemo", rekao je Reljić.

Trener Budvana je priznao da ga je “u neku ruku iznenadio novi korektor Sidibe”. - Jer, pripremali smo se za Tromela da igra na toj poziciji. Sidibe je odigrao odlično, ali i Ivović, tako da je ovo kvalitetna ekipa - zaključio je Reljić.

Dorijan Ružero, trener Pari voleja, rekao je da su u klubu svi bili svjesni značaja meča.

"Tako da smo odigrali onako kako smo se pripremali. Očekivao sam bolje izdanje od Budvanske rivijere, ali rekao bih da su oni igrali koliko smo im mi dozvolili. Ovo je bila igra kakva nam je potrebna za plasman u drugu fazu Lige šampiona", rekao je Ružero.

Bonus video: