Šest znakova da je muškarac zaljubljen

Otkrijte znakove koji govore da je muškarac zaljubljen i odvedite vezu na slijedeći nivo
517 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 05.11.2013. 14:20h

Kada je muškarac zaljubljen, on daje suptilne signale koje ne biste trebale lako propustiti.

Otkrijte znakove koji govore da je muškarac zaljubljen i odvedite vezu na slijedeći nivo.

Nekim muškarcima je teško da izgovore te dvije male riječi ili ih jednostavno kažu a da to ne misle. Obratite pažnju na najočiglednije znakove da je zaljubljen i nećete morati čekati da on prizna svoja duboka osjećanja.

1. Spreman je na kompromise

Kompromis je dio temelja bilo kojeg zdravog odnosa i kada je muškarac zaljubljen, on počne to da radi bez razmišljanja o tome. Da li otkaže prijatelje ili neku igru da bi bio s vama ili pušta vama da odaberete kako ćete provesti zajedničko vrijeme? Ako je tako, njegova osjećanja su vjerovatno dublja od obične zaljubljenosti.

2. Ulaže u vašu budućnost

Čim se razviju jaki osjećaji, jedan od najvećih znakova da je muškarac zaljubljen je prikazan kroz način na koji on govori o budućnosti. Ako počne pokazivati zanimanje za vaše obrazovanje ili karijeru, on je spreman uložiti svoje vrijeme i emocije u vezu za koju misli da će trajati.

3. Želi da se slažete sa njegovom porodicom

Upoznavanje njegovih prijatelja je obično korak koji se dešava prije nego je muškarac zaljubljen. Upoznavanje njegove porodice i želja da se slažete sa njegovim rođacima je jedan od najsigurnijih znakova da je zaljubljen. Budući da želi da ste dugo u njegovom životu, neće trpjeti napet odnos između vas i drugih ljudi koje voli najviše.

4. Ne plaši se izvinjenja

Kada je muškarac zaljubljen, on se boji da započinje svađe, jer zna da one mogu pokidati vašu povezanost, i definitivno se ne boji da se izvini. Ako vas poštuje , čak i kada se svađate i počinje da shvata odakle dolazite, veza ide prema naprijed.

5. Koristi „mi“ umjesto „ja“

Može naglasiti njegovo prvo „mi“ ili mu može jednostavno izletjeti. Bez obzira na to, ovo je jedan od najboljih znakova da je muškarac zaljubljen u vas. Kada više ne razmišlja o sebi kao o samcu i kada vam pokazuje i ostale signale, njegova osjećanja su duboka.

6. Pokazuje zaljubljenost tako što se brine o vama

Može početi sa doručkom u krevetu ili savjetom vezanim za auto ili karijeru, ali kada je muškarac zaljubljen u vas, prije ili kasnije postaće vaš „popravljač“. Dopustite mu neka pomogne kada zna šta radi i nagradite ga sa „hvala“ i komplimentom. Ako je veseo kada mu čestitate na dobro obavljenom poslu, zaljubljen je.

Galerija