Jovović: Za sve buduće napade krivim Vučkovića, Stojanovića i Konjevića

Vidi li se kako premijerov spin doktor gestikulira i otima aparat, briše slike, a potom i diktafon?
23 komentar(a)
Mihailo Jovović, Foto: Arhiva Vijesti
Mihailo Jovović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 02.11.2013. 14:04h

Glavni urednik “Vijesti ” Mihailo Jovović , ocijenio je da je sramna odluka policije i prethodna odluka tužilaštva, koje je moglo samo da odluči ima li prekršaja.

Vladimir Beba Popović neće ni prekršajno odgovorati zbog napada na novinara i fotoreportera "Vijesti" Miodraga Babovića i Luku Zekovića.

“Zbog kontradiktornih izjava učesnika incidenta, nema osnova za odgovornost? Sramno. Pa valjda sud služi za to da utvrdi ko laže. Mene su optužili i sudili mi tri godine na osnovu izjava napadača, kontradiktornih mojim, samo da bi spašavali drumske razbojnike, tatu i sina. Ne čuje se ton na snimku? Vidi li se kako premijerov spin doktor gestikulira i otima aparat, briše slike, a potom i diktafon?

Naravno, nije u tome stvar, premijer je sve to 'pregledao' prije policije i tužilaca i saopštio da su 'Vijesti' izmislile napad”, rekao je Jovović.

On je ocijenio da je jasno da “u Đukanovićevoj policiji i tužilaštvu još nema nikoga ko bi mu se suprotstavio. “A i neke sudije su počele da dižu glavu, sestra je to doživjela. Bolje je da to ne dođe do suda, može svašta biti”, rekao je Jovović, aludirajući na oslobađajuće presude za klevetu “Danu” i “Monitor u” po tužbi Ane Kolarević.

“Ova odluka predstavlja otvoreni poziv svakom ljudskom smeću da presretne novinare 'Vijesti' i uradi šta mu god padne na pamet, jer neće za to odgovarati.

Samo treba da kaže da nije to uradio i podnese prijavu za lažno prijavljivanje. Za sve buduće ovakve situacije i njihove posljedice smatram direktno odgovornim tužioca Veselina Vučkovića, direktora policije Slavka Stojanovića i ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića”.

Bonus video: