Stanković: Crna Gora je koncentracioni logor

"Postoji na stotine poštenih inspektora i policajaca, koji su ugušeni i zarobljeni zbog takvih kao što su Rondović i Raičević i ostali”
30 komentar(a)
Goran Stanković, Foto: Luka Zeković
Goran Stanković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.11.2013. 10:30h

Bivši policajac Goran Stanković kazao je da je iznenađen i razočaran presudom sutkinje Larise Mijušković Stamatović i da je tom presudom otvorena “lovna sezona” na njega i ljude koji govore istinu.

Mijušković Stamatović donijela je oslobađajuću presudu za starješine CB Podgorice Ratka Rondovića i Dušana Raičevića, koji su bili optuženi za prebijanje pokojnog boksera Aleksandra Pejanovića.

“Takva odluka suda je zeleno svijetlo da udare na mene i na svakog ko govori istinu. Da li sada treba da očekujem neku sačekušu? Otvorili su lovnu sezonu, a sada mogu da pokrenu i optužnicu protiv mene”, rekao je Stanković.

Dodao je da pravde u Crnoj Gori nema.

“Da su osudili Rondovića i Raičevića morali bi pokrenuti postupke i osuditi tadašnjeg načelnika podgoričke policije Predraga Ašanina, direktora Veselina Veljovića , pa i tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Ivana Brajovića. Ovo je sramna odluka zarobljenog pravosuđa.

Postoji na stotine poštenih inspektora i policajaca, koji su ugušeni i zarobljeni zbog takvih kao što su Rondović i Raičević i ostali”, kazao je Stanković.

Istakao je i da bi najradije otišao iz zemlje. “Ovdje više ne mogu puštati korijene, a moji korijeni su moje dijete. Sad smo svi potencijalne mete i za mene je Crna Gora koncentracioni logor, a ja sam njen zarobljenik”, zaključio je Stanković.

Bonus video: