Startuje studentska liga u futsalu

Titulu brani Pravni fakulteta iz Podgorice, koji je u prošlogodišnjem finalu sa 2:0 savladao Ekonomski fakultet
52 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 31.10.2013. 11:14h

U nedjelju, 3. novembra startovaće Studentska liga Crne Gore u futsalu,koja će se organizovati deseti put zaredom.

Ove godine će učesća u ligi uzeti 16 ekipa, koje su podijeljene u dvije grupe. Nakon odigranih sedam kola ligaškog dijela, po četiri najbolje ekipe iz obje grupe ce kroz plej-of pokušati da osvoje titulu Studentskog prvaka Crne Gore u futsalu.

Titulu će braniti ekipa Pravnog fakulteta iz Podgorice, koja je u prošlogodišnjem finalu sa 2:0 bila bolja od kolega sa Ekonomskog fakulteta. Napomenimo i da je treće mjesto lani pripalo ekipi UDG-a koja je u meču za bronzu savladala ekipu Građevinskog fakulteta (5:3).

U grupi A igraće ekipe: Pravni fakultet Budva, Ekonomski fakultet, Prirodno-matematički fakultet, Fakultet političkih nauka, Mašinski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet za turizam i hotelijerstvo Kotor i Studentski dom Podgorica.

U grupi B će osim aktuelnog šampiona – ekipe Pravnog fakulteta iz Podgorice, igrati i Fakultet za sportski menadžment (UDG), Arhitektonski fakultet, Građevinski fakultet, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Fakultet za pomorstvo, Pravni fakultet Bijelo Polje i UDG.

Utakmice 1. kola igraju se u nedjelju u Sali Gimnazije „Slobodan Škerović“ u Podgorici, a sastaju se:

10:00 h Ekonomski fakultet – Elektrotehnički fakultet,11:00 Građevinski fakultet – Pravni fakultet Podgorica, 12:00 Pravni fakultet Budva – Studentski dom PG, 13:00 Fakultet za sportski menadžment (UDG) - UDG,14:00 Fakultet za sport i fv – Fakultet za pomorstvo,15:00 Arhitektonski fakultet – Pravni fakultet Bijelo Polje,16:00 Prirodno-matematički fakultet – Mašinski fakultet, 17:00 Fakultet političkih nauka – FTH Kotor.

Bonus video: