Reljić: Pokazali smo da možemo da igramo sa svima u Ligi šampiona

"Momci su pokazali da su veliki igrači, jer samo veliki igrači pobjeđuju ovakve utakmice. Ovo je pravo mjesto gdje su mogli da pokažu koliko vrijede", rekao je Reljić
1 komentar(a)
Ažurirano: 31.10.2013. 01:08h

Trener Budvanske rivijere Siniša Reljić bio je, razumljivo, prezadovoljan nakon trijumfa njegove ekipe protiv poljske Rešovije u gostima (3:2), u drugom kolu grupe C Lige šampiona.

"Možda zvuči čudno, ali vjerovao sam da možemo do pobjede protiv ovako jake ekipe. Govorio sam momcima, ljudima u klubu da smo sposobni za ovo. Momci su pokazali da su veliki igrači, jer samo veliki igrači pobjeđuju ovakve utakmice. Ovo je pravo mjesto gdje su mogli da pokažu koliko vrijede", rekao je Reljić.

Strateg Budvana dodaje da je njegova ekipa "pokazala da može da igra sa svakom ekipom u Ligi šampiona".

"Situacija u grupi nam je sada dobra, ali imamo gostovanje u Parizu gdje smo svejedno planirali da uzemo koji bod. Nakon toga kući možemo riješiti svoju sudbinu u grupi – rekao je Reljić.

Šuljagić: Nismo ni svjesni ovog uspjeha

Srednji bloker Luka Šuljagić je kazao da on i njegovi saigrači "nisu ni svjesni uspjeha koji smo napravili protiv velikog kluba kao što je Rešovija".

"Malo ko se može pohvaliti da odnosi bodove sa njihovog terena. Oni definitivno nisu očekivali ovakav otpor sa naše strane. Ovo večeras nije bila sreća, sreća bi bila da smo dobili 3:0, a mi smo se poslije dva izgubljena seta vratili u igru i u prepunoj sali dobili peti set. Pogriješili smo dosta servisa, ali moralo se rizikovati. U napadu su svi imali dobre procente. Prijem je takođe odradio svoje kako treba. Jednom riječju, svi su dali trenutni maksimum i ispostavilo se da je to bilo dovoljno za pobjedu protiv visestrukog prvaka jedne od najjačih liga na svijetu", kaže Šuljagić za "Vijesti"

Šuljagić upozorava, međutim, da "ovo nije kraj, već je samo još jedan korak prema cilju - drugoj fazi LŠ".

"Čeka nas novo teško gostovanje u Parizu, okrećemo se tome, i svjesni smo toga koliko znači svaki bod u ovom takmičenju", zaključio je Šuljagić.

Koval: Nijesmo u dobroj poziciji na tabeli

Trener Rešovije Anžej Koval je čestitao Budvanskoj rivijeri na pobjedi.

"Večeras nijesmo izvršili pritisak na protivnika i moramo da radimo naporno, jer naša pozicija na tabeli u grupi nije trenutno dobra. U svakom slučaju, to je sport, i sve je moguće u preostala četiri kola", rekao je Koval.

Galerija

Bonus video: