Marko Bojić ipak stigao u Poljsku, biće u sastavu protiv Rešovije

Primač servisa je u rekordnom roku uspio da izvadi novi pasoš, i negdje nakon 14 časova stigne u Žešov, na poprište večerašnje utakmice koja počinje u 18 časova.
5 komentar(a)
Marko Bojić, Foto: Zoran Đurić
Marko Bojić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.10.2013. 15:13h

Marko Bojić, ipak, će biti u sastavu Budvanske rivijere u večerašnjem meču protiv Rešovije. Primač servisa je u rekordnom roku uspio da izvadi novi pasoš, i negdje nakon 14 časova stigne u Žešov, na poprište večerašnje utakmice koja počinje u 18 časova.

Podsjećanja radi, Bojić je juče, kada je putovao sa ekipom iz Budve za Tiranu, vraćen sa albanske granice zbog nevažećeg pasoša!

Kako nam je saopštio tim menadžer ekipe Nenad Jovović, u klubu nisu ništa znali o tome, niti im je Bojić prijavljivao taj problem. On je ljudima iz kluba ispričao da je prije određenog vremena bio izgubio pasoš. Nestanak pasoša je potom prijavio u MUP-u i ušao u proceduru za dobijanje novog.

U međuvremenu je pronašao zagubljeni pasoš, i odustao od vađenja novog. Kako je saopštio ljudima iz budvanskog kluba, on je, navodno, već nekoliko puta nesmetano putovao sa tim pasošem.

Na intervenciju ljudi iz kluba preko nadležnih organa, Bojiću je dozvoljeno da na graničnom prelazu Božaj pređe crnogorsku granicu, ali je zaustavljen na albanskoj strani, gdje mu je objašnjeno da, po njihovoj bazi podataka, ima nevažeći dokument.

Bojić je zbog toga morao da se vrati nazad, dok je ekipa produžila za Tiranu, odakle je dalje nastavila put preko Beča za Varšavu.

Juče nam je iz budvanskog kluba bilo saopšteno da je nedovoljno vremena za regulisanje pasoša do utakmice, zbog čega nijesu računali na njega za ovaj duel.

Bojić je, međutim, sam uspio da izvadi novu putnu ispravu, nakon čega mu je klub organizovao put preko Beograda, Minhena, Frankfurta, Varšave i Žešova. Bojić će, tako, biti u timu protiv svog bivšeg kluba.

Da nije bio u sastavu, budvanski klub bi morao da plati propisanu kaznu od 2.100 eura, koliko se plaća kazna po svakom igraču manje u sastavu tima, u kojem mora da bude svih 12 igrača.

Bonus video: