Podgoričanin osumnjičen da je ukrao auto

Protiv R.M. podnijet je izvještaj zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa
53 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 25.10.2013. 17:05h

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centar bezbjednosti Podgorica su uhapsili R.M. (23) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je počinio krađu vozila marke „Volkswagen“, podgoričkih registarskih oznaka.

Sumnja se, da je R.M, 9. oktobra, po dolasku do vozila Ž.K., koje se nalazilo parkirano u ulici Cvijetnoj u Podgorici, upotrebom podesnog sredstva otvorio vrata vozila, stavio vozilo u pogon i udaljio se vozilom u pravcu mjesta Kuči. Nakon toga R.M. je, kako se sumnja, krećući se vozilom lokalnim putem iz sela Momče u pravcu sela Ubli, sletio vozilom sa kolovoza.

"Budući da nije mogao da vozilo vrati na kolovoz R.M. je, kako se sumnja, oborio naslone zadnjih sjedišta i ušao u prtljažni dio vozila odakle je, sumnja se otuđio tri brusilice koje su se nalazile u prtljažniku vozila.

R.M. je potom, sumnja se, napustio vozilo i odnio otuđene predmete koje je kasnije sumnja se prodao", piše u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Policijski službenici su uspjeli da pronađu vozilo na lokalnom putu Momče –Ubli, kojom prilikom su izvršili uviđaj i konstatovali oštećenje na vozilu, nastalo sumnja se, uslijed slijetanja vozila sa kolovoza.

Pronađeno vozilo je uz potvrdu vraćeno vlasniku.

Protiv R.M. podnijet je izvještaj zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

R.M. je, uz izvještaj, danas, predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Bonus video: