Cetinje: Poginuo mladić, njegov drug teško povrijeđen

"Još se utvrđuje ko je i iz kojeg pravca išao ali i to kako se i pod kojim okolnostima dogodila tragedija"
221 pregleda 0 komentar(a)
policija, Foto: Uprava policije
policija, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 25.10.2013. 12:07h

Cetinjanin Vladimir Borilović (19) preminuo je sinoć oko tri sata iza ponoći u Kliničkom centru od posljedica teškog udesa, koji se oko 22 sata dogodio na bulevaru kod nekadašnje fabrike "Košuta" na Cetinju.

Teške povrede u tom udesu zadobio je njegov drug Marko Martinović (19), koji se nalazi na liječenju u Kliničkom centru u Podgorici.

Teška nesreća dogodila se na Bulevaru crnogorskih junaka kada je došlo do udara između motora, na kojem su se nalazili Borilović i Martinović i "audija A-3", kojim je upravljao Nikola Knežević (36).

Policija, ali i tužilac Sanja Radunović pretpostavljaju da su se mladići na motoru kretali iz pravca Bajica ka Cetinju, a da je Knežević "audijem" na kraju bulevara pokušavao polukružno da uđe u suprotnu traku, nakon čega je došlo do direktnog sudara.

"Još se utvrđuje ko je i iz kojeg pravca išao ali i to kako se i pod kojim okolnostima dogodila tragedija", rečeno je "Vijestima" u policiji.

Za sada nije utvrđeno ni ko je vozio motor, ali se pretpostavlja da je za upravljačem bio poginuli Borilović, jer je motocikl bio njegovo vlasništvo, a da je pozadi sjedio Martinović.

Tužiteljka Radunović je naredila da se obavi obdukcija tijela stradalog mladića.

Bonus video: