Tuzi: U dva odvojena udesa povrijeđeno četvoro ljudi

Prema informacijama iz podgoričke policije, do udesa je došlo kada su se sudarili motociklista Arden Demiri, koji je zadobio lakše povrede, i biciklista Ljiljđuraj
213 pregleda 0 komentar(a)
Put Podgorica - Tuzi, Foto: Zoran Đurić
Put Podgorica - Tuzi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.10.2013. 13:36h

Tri osobe lakše, a jedna teže povrijeđene su jutros u dva odvojena udesa, koja su se dogodila u razmaku od nekoliko minuta u Tuzima.

Oko 8.45 časova policiji je prijavljeno da su u sudaru motocikla i bicikla povrijeđene dvije osobe. Patrola policije na licu mjesta zatekla je bez svijesti biciklistu Kolju Ljuljđuraja, koji je prevezen u Klinički centar.

“Pacijent je smješten na Odjeljenje neurohirurgije zbog povreda glave, koje je zadobio u udesu”, kazao je “Vijestima” direktor Urgentnog centra dr Vladimir Dobričanin.

Prema informacijama iz podgoričke policije, do udesa je došlo kada su se sudarili motociklista Arden Demiri, koji je zadobio lakše povrede, i biciklista Ljiljđuraj, koji su se kretali iz pravca Božaja prema Tuzima.

Ljuljđuraj je, prema istim informacijama, najvjerovatnije pokušao da skrene lijevo kada je na njega naletio Demiri.

Iz Socijalističke narodne partije je "Vijestima" pojašnjeno da se ne radi o njihovom odborniku koji se zove isto kao povrijeđeni čovjek.

Par minuta kasnije udas golfa i pasata

Nekoliko minuta kasnije nedaleko od tog mjesta došlo je do sudara dva putnička vozila, “golfa” i “pasata”.

Lakše je povrijeđen Fadilj Medđonaj (51), koji je vozio “golf” i kretao se lokalnim putem iz pravca magistralnog puta Podgorica-Božaj. Medđonaj se sudario sa “pasatom” kojim je upravljao Stjefan Camaj (64), a koji se kretao lokalnim putem, koji je paralelan sa magistralnim, gledano iz pravca Tuza u pravcu Božaja.

Prema informacijama iz policije, Camaj koji je takođe lakše povrijeđen nije poštovao pravilo desne strane na raskrsnici lokalnih puteva iste važnosti.

Bonus video: