Nastavljeno suđenje Šćepanu Bujiću: Svjedoci nisu vidjeli šta se tačno desilo

U sudnici Višeg suda svjedočili su konobarica iz bilijar kluba "Mister Oto" Andrijana Đorđa Majkovska i prijatelj Dejana Gojačanina Emil Beharović
112 pregleda 0 komentar(a)
Šćepan Bujić, Foto: Savo Prelević
Šćepan Bujić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.10.2013. 15:27h

Saslušanjem dva svjedoka, danas je pred krivičnim vijećem sudije Vesne Pean u Višem sudu u Podgorici, nastavljeno suđenje Šćepanu V. Bujiću (21), optuženom za ubistvo braće Gojačanin Ljubomira i Dejana.

Prema navodima optužnice, Bujić je 15. februara 2013. sa više hitaca usmrtio braću Gojačanin u bilijar klubu "Mr Oto" u Baru.

Konobarica u lokalu, Andrijana M. Đorđimajkovska iz Prilepa, kazala je da je ne zna ništa o ubistvu.

“Ja ne znam ništa. Radila sam kao konobarica. Nisam vidjela ništa. Posluživala sam piće i kada sam se vratila za šank, bila sam okrenuta leđima, čula sam pucnjeve. Imate snimke kamere, koje su sve snimile, pa pogledajte šta se desilo. Svi su počeli da bježe iz lokala kada je počela pucnjava”, rekla je ona.

U istrazi je navela da kada se lokal ispraznio od gostiju, vidjela dva momka da leže na podu. Dejan i Ljubomir su bili česti gosti lokala, ali nikakve probleme nijesu pravili.

Svjedok Emil J. Beharović rekao je da je Dejan njegov najbolji drug, te da su pošli u “Mr Oto” na piće, gdje su se već nalazili Buco (Ljubomir Gojačanin) i Bogdan.

Ispričao je da je u jednom momentu Dejan otišao od njega, nekome da se javi u lokalu. Potom je čuo neki zvuk, i vidio da gosti bježe iz lokala. Uslijedio je i drugi zvuk, odnosno pucanj, on se okrenuo.

“Okrenuo sam se i vidio Dejana nekako sa leđa i bočno. Pogledao sam ga i tada je već počeo da pada. Nisam znao šta se dešava. Prišao sam da mu pomognem. Počeo je da krvari. Od tada sam bio potpuno izgubljen...”, rekao je Beharović.

U istrazi je naveo da mu je Dejan rekao da se Ljubomir "zakačio sa nekim od članova porodice Bujić, te da su to djeca, pomiriće se jer se oni druže".

Bonus video: