Kako muškarci pokazuju svoju ljubav?

Nije vas vidio svega nekoliko sati, ali mora da vas okrene, tek tako, samo da vam čuje glas?
69 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 19.10.2013. 19:59h

Muškarci su škrtiji na riječima i riječi "volim te" teže prevaljuju preko usana nego žene. Međutim, imaju oni neke druge metode kojima jasno daju do znanja da im je stalo.

Sluša vas

Muškarci često znaju da kiksaju baš na ovom polju. Slušaju oni, ali to je uvijek djelimično, jer nemaju isuviše živaca za to. Ipak, ukoliko vaš partner pomno prati sve što govorite i pamti sve što ste rekli, jasno je kao dan da se poprilično zagrijao.

Njegovi prijatelji vas vole

Ukoliko su vas njegovi prijatelji prihvatili, to je vrlo jasan znak da je njima pričao sve najljepše o vama i da su vam prišli sa najboljom mogućom slikom o vašoj ličnosti. Prijateljima je važno da je njihov drug srećan, a on to sigurno jeste čim vas hvali na sva usta.

Zove bez razloga

Nije vas vidio svega nekoliko sati, ali mora da vas okrene, tek tako, samo da vam čuje glas? Voli vas, samo se još nije osmjelio da vam to kaže.

Poljupci

Način na koji vas ljubi može mnogo toga da vam kaže. Ukoliko uživa u dugim, nježnim, a ujedno i strastvenim poljupcima sa vama, energija koju osjećate ima veze s ljubavlju, budite sigurni u to.

Gleda romantične komedije sa vama

Radije bi on gledao pucanje, akciju i zapaljena kola koja lete u vazduhu, ali ako ste vi poželjeli da gledate nešto romantičnije, za njega se podrazumijeva da treba da ugodi djevojci.

Galerija