Glumica Emilija Klark ima tešku bolest?

“Ljekari su joj rekli da u većini slučajeva otok nikad ne pukne i ne stvara velike probleme"
277 pregleda 0 komentar(a)
Emilija Klark, Foto: Beta/AP
Emilija Klark, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.10.2013. 12:13h

Glumica Emilija Klark (26), koja se proslavila kao Kalisi iz serije “Igra prijestola“, boluje od teške bolesti, prenosi National Enquirer.

Njoj je prošlog ljeta dijagnostikovana aneurizma mozga, a iako taj otok na krvnom sudu svakog trenutka može da pukne i dovede do moždanog udara, Emilija nije željela da odustane od snimanja. Tako je veći dio ljeta provela na setu četvrte sezone, koja je snimana i u Hrvatskoj.

Pred kolegama iz serije pravila se da je sve u redu jer nije htjela da brinu zbog njenih zdravstvenih problema. U početku je skrivala tešku bolest, ali kada su glavobolje postale učestale, ipak im je rekla istinu.

“Kada smo saznali da je završila u bolnici, užasno smo se uplašili. Ona je tako mlada i niko od nas nije očekivao da boluje od tako ozbiljne bolesti. Imala je tempiranu bombu u mozgu i to je strašno”, rekle su njene kolege.

Klark još nije javno progovorila o bolesti, ali kolege tvrde da se sad osjeća dobro.

“Ljekari su joj rekli da u većini slučajeva otok nikad ne pukne i ne stvara velike probleme. Počela je da se liječi i nadamo se da do pucanja neće ni doći. Stvarno je imala sreće”, rekao je Ijan Glen, koji u seriji glumi savetnika Džoru.

Bonus video: