Odgovor Kuljači: Pitajte sudiju šta ste rekli

“Informisao sam predsjednika DPS-a i Glavni odbor DPS-a Budve i imali smo saglasnost i opozicije i oni su znali da u gradnju postrojenja Osmoza ulazimo bez tendera”
4 komentar(a)
Rajko Kuljača, Foto: Arhiva "Vijesti"
Rajko Kuljača, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.10.2013. 06:58h

Poštovani g. Rajko Kuljača, iznoseći odbranu pred sutkinjom Valentinom Pavličić u Višem sudu u Podgorici, 15. oktobra izjavili ste da je Koordinaciono tijelo Vlade Crne Gore za praćenje i sprovođenje turističke sezone bilo upoznato da ćete graditi bez tendera fabriku za preradu morske u pitku vodu.

Kuljača: Mislio sam na Lazovića, ne na Đukanovića >>>

Rekli ste da ste upoznali sve članove tog tijela da se ne može stići da se raspiše međunarodni tender za gradnju postrojenja za preradu vode do sljedeće turističke sezone.

Zbog čitalaca, ponovo objavljujemo šta se na Sudu izjavili: “Informisao sam predsjednika DPS-a i Glavni odbor DPS-a Budve i imali smo saglasnost i opozicije i oni su znali da u gradnju postrojenja Osmoza ulazimo bez tendera”.

To su bile Vaše riječi, objavljene u “Vijestima”. Ovdje nema nijednog imena, tako da pokušavate da obmanete javnost pominjanjem imena i prezimena premijera.

Šta ste i na koga mislili, to je Vaše slobodno naknadno tumačenje sopstvene izjave. Uostalom, ako zaista istrajavate na istini, imate mogućnost da u eventualnom sudskom procesu dokažete da ste u pravu, pa pozovite sve prisutne za svjedoke: sudiju, tužioca, novinare i sve prisutne branioce advokate.

Bonus video: