Bogdanović: Napad na Cetinjane nedopustiv incident za naše društvo

"Naši mladi sugrađani napadnuti zbog toga što su sa obilježjima svoje države navijali za reprezentaciju Crne Gore"
57 pregleda 65 komentar(a)
Aleksandar Bogdanović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Bogdanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.10.2013. 15:25h

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović smatra da je napad na grupu njegovih sugrađana koji su se prije dvije večeri vraćali sa fudbalskog susreta reprezentacija Crne Gore i Moldavije, nedopustiv incident za čitavo crnogorsko društvo.

"Posebno zabrinjava činjenica da su u ovom nasilnom činu, koji zaslužuje najdublju osudu, naši mladi sugrađani napadnuti zbog toga što su sa obilježjima svoje države navijali za reprezentaciju Crne Gore.

Stoga, u ime Prijestonice Cetinje, osuđujem napad i iskazujem uvjerenje da će nadležni organi pravovremeno i do kraja rasvijetliti cjelokupan slučaj, a da će vinovnici incidenta biti adekvatno sankcionisani", navodi se, između ostalog, u reakciji gradonačelnika Bogdanovića.

Sedmorica muškaraca sa Cetinja napadnuti su u utorak veče na izlazu iz Podgorice, dok su se vraćali sa fudbalske utakmice Crna Gora - Moldavija.

Grupa Podgoričana, kako tvrde, dva puta ih je napala u roku od dva sata, kada su trojica od njih povrijeđena, a demolirana su im i tri automobila.

Bonus video: