Niko neće ulogu Kristijana Greja

Britanski "Metro" iznio je nezvanična saznanja da je pomenutu ulogu odbio svaki glumac kojem je do sada ponuđena
64 pregleda 3 komentar(a)
Aleksander Skarsgard, Foto: Shutterstock
Aleksander Skarsgard, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.10.2013. 16:31h

Producenti filmske adaptacije megapopularnog erotskog romana "Pedeset nijansi - siva" britanske spisateljice E. L. Džejms našli su se u velikim problemima nakon što je Čarli Hanam, koji je trebalo da tumači jednu od glavnih uloga, nedavno napustio taj projekat.

Glumac poznat po ulozi u seriji "Sons of Anarchy" prema navodima američkih medija nije mogao da podnese pritisak i pažnju koju mu je donijela uloga perverznog bogataša Kristijana Greja.

Da stvar bude gora britanski "Metro" iznio je nezvanična saznanja da je pomenutu ulogu odbio svaki glumac kojem je do sada ponuđena. Među potencijalnim zamjenama za Hanama pominjani su su Aleksander Skarsgard (True Blood), Džejmi Dornan (Marie Antoinette), Tio Džejms (Golden Boy) i Kristian Kuki (Where the Heart Is).

Internetom se takođe šire glasine da će glumica Dakota Džonson, koja je trebalo da bude Hanamova partnerka u filmu, takođe napustiti snimanje. I ona prema navodima američkih medija ima problema da se izbori sa pritiskom, a dio fanova je tražio da se i glumica zamjeni novom sada kada je izvjesno da Hanam neće tumačiti glavnu mušku ulogu.

Bonus video: