Tukli se u zgradi policije i povrijedili policajce

Tuča, u kojoj su povrijeđeni policajaci, započela je u Ulici Svetozara Markovića, a povod je pozajmica, koju je jedan od aktera dao sestri muškaraca sa kojima se tukao
85 pregleda 21 komentar(a)
Uprava policije, Foto: Gov.me
Uprava policije, Foto: Gov.me
Ažurirano: 14.10.2013. 09:18h

Dvojica službenika Centra bezbjednosti Podgorica lakše su povrijeđena u noći između subote i nedjelje, u tuči koja se dogodila u zgradi podgoričke policije.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, policajci su povrijeđeni dok su razdvajali zavađene muškarce, koji su se tukli čak i unutar zgrade, nakon što su privedeni.

Tuča, u kojoj su povrijeđeni policajaci, započela je u Ulici Svetozara Markovića, a povod je pozajmica, koju je jedan od aktera dao sestri muškaraca sa kojima se tukao.

Navodno, oni su kasno sinoć dogovorili susret, kako bi riješili nesporazum. Fizički obračun počeo je u blizini kafea “Kerber”. Jedan od očevidaca ispričao je da su se zavađeni “razvlačili, tukli i jurili” do zgrade CB-a, koja je u blizini.

Iako je “Vijestima” rečeno da je policija već tada reagovala i uhapsila ih, iz Uprave policije tvrde da je dežurni policajac izašao iz zgrade, kako bi razdvojio zavađene. Kada je vidio da ih ne može sam smiriti, jer je aktera tuče bilo više, pozvao je Interventnu jedinicu.

“Interventna jedinica je došla, privela ih, a onda su oni i u zgradi pokušavali da se tuku. Slomili su jednu stolicu, a tokom razdvajanja, lakše su povrijedili dva policajca”, rečeno je “Vijestima” iz policije.

Svi učesnici sukoba juče su privedeni organu za prekršaje.

Bonus video: