Podgorica: Privedene dvije osobe na Koniku i Zabjelu, pronađen skank

"Naime, službenici Interventne jedinice CB Podgorica su, 25.07.2018. godine, izveli blokadu u djelovima naselja Zabjelo i Koniik. Tom prlikom kontrolisali su pmv podgoričkih registarskih oznaka u naselju Konik i kod lica V.D. (21) pronašli i oduzeli više pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana"
209 pregleda 0 komentar(a)
marihuana, Foto: Shutterstock
marihuana, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.07.2018. 12:38h

Pripadnici podgoričke policije uhapsili su dvije osobe kod kojih su nakon pretresa pronašli skank, u dva pretresa u podgoričkim naseljima Konik i Zabjelo.

"Naime, službenici Interventne jedinice CB Podgorica su, 25.07.2018. godine, izveli blokadu u djelovima naselja Zabjelo i Koniik. Tom prlikom kontrolisali su pmv podgoričkih registarskih oznaka u naselju Konik i kod lica V.D. (21) pronašli i oduzeli više pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Policijski službenici su u naselju Zabjelo pregledom pmv budvanskih registarskih oznaka kod V.R. (38) i V.B. (27) pronašli i oduzeli biljnu materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank težine oko 200 grama", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Lica su predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droge.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.R. i V.B. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojne droge, dok će protiv V.D. biti podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

"Službenici Centra bezbjednosti će u narednom periodu nastaviti sa pojačanom kontrolom bezbjednosno interesantnih lica na području Podgorice", navodi se u saopštenju Uprave policije..

Bonus video: