Budvanska rivijera bez premca na turniru u Kladovu

Bakon maksimalnih pobjeda protiv domaćeg Đerdapa i Crvene zvezde, izabranici Siniše Reljića su sinoć bili bolji i od bugarske Montane 3:1, i na superioran način osvojili turnir
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2013. 21:40h

Odbojkaši Budvanske rivijere osvojili su prvo mjesto na međunarodnom Memorijalu “Vojislav Nešić Čiča 2013“ u Kladovu – nakon maksimalnih pobjeda protiv domaćeg Đerdapa i Crvene zvezde, izabranici Siniše Reljića su danas bili bolji i od bugarske Montane 3:1 (25:21, 22:25, 25:17, 25:11), i na superioran način osvojili turnir.

Za razliku od prethodna dva meča, starter na prijemu servisa, pored Vojina Ćaćića, bio je i Marko Bojić (zbog lakše povrede je preskočio prva dva meča), a meč su počeli i tehničar Marko Falaski, korektor Aleksandar Minić, srednji blokeri Luka Šuljagić i Milan Marković, te libero Ivan Rašović.

U finišu drugog seta je Marko Vujović u režiji zamijenio Falaskija, dok je u finišu meča zaigrao i Slobodan Bojić, umjesto Minića. U ovom meču u igru nijesu ulazili Aleksandar Milivojević, Ivan Ječmenica i Ljubomir Popović.

"Vujović je odigrao sjajno, unio je pozitivnu atmosferu. Treći i četvrti set smo odigrali vrhunski, bila je to demonstracija sile. Minić je ponovo bio odličan, sa odličnom realizacijom napada", rekao nam je trener Budvana Siniša Reljić.

Budvani sjutra nastavljaju za Novi Sad gdje će od petka igrati na Memorijalu “Žarko Petrović”, u konkurenciji Vojvodine, te bugarskih timova Levskog i Dobruđe. Rivijera u petak počinje turnir protiv Levskog (18 časova).

Bonus video: