U automobilu Nikšićanina pronađeni puška i municija

Osnovni državni tužilac, koji je upoznat sa događajem, naložio je da se oružje i municija upute u Forenzički centar
59 pregleda 0 komentar(a)
Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 06.10.2013. 12:59h

Službenici nikšićkog Centra bezbjednosti su u automobilu B.B. (21), takođe iz Nikšića, pronašli skraćenu pušku M-24 za koju imenovani nema oružani list, dok su u njegovom zadnjem džepu od farmerica pronašli šest komada metaka kalibra 7.9 mm.

Kako se navodi u saopštenju policije, puška i municija su pronađeni u noći između petka i subote, tačnije 5. oktobra u 1,25 časova u Ulici Serdara Šćepana u Nikšiću, ispred Markove samoposluge.

„Policijski službenici CB Nikšić izvršili su kontrolu automobila marke BMW nikšićkih registarskih oznaka, u kome se nalazio B.B. i pregledom navedenog vozila iza sjedišta vozača su pronašli skraćenu pušku M-24 tzv. 'kratež' kalibra 7.9 mm, za koju imenovani ne posjeduje oružni list , dok su pregledom B.B. u zadnjem džepu od farmerica pronašli šest komada metaka kalibra 7.9 mm“, navodi se u saopštenju policije.

Osnovni državni tužilac, koji je upoznat sa događajem, naložio je da se oružje i municija upute u Forenzički centar u Danilovgradu radi potrebnih vještačenja , dok će krivična prijava protiv imenovanog biti podnešena u redovnom postupku.

Bonus video: