Brza akcija

Kamere snimile lopova kako krade bicikl iz zgrade na Koniku [VIDEO]

"Bio sam u policiji juče oko 19 časova. Kazali su mi da treba da podnesem prijavu po nepoznatom počiniocu i predam video materijal", kazao je Suljević
179 pregleda 64 komentar(a)
Ažurirano: 05.10.2013. 06:58h

Muškarac još nepoznat policiji, u noći između srijede i četvrtka, metalnom šipkom obio je ulazna vrata na stambenoj zgradi u Ulici Avda Međedovića u podgoričkom naselju Konik i ukrao bicikl stanara Edina Suljevića.

Suljević je juče “Vijestima” proslijedio video zapis, na kojem se vidi provalnik sa kačketom na glavi, u trenucima dok obija ulazna vrata i krade bicikl.

“Moja molba je da objavite snimak lopova na djelu, sa ciljem da se jave ljudi koji bi mogli pomoći da se počinilac pronađe”, napisao je u mejlu Suljević.

On je prije dva dana bio u policiji da prijavi krađu.

“Bio sam u policiji juče oko 19 časova. Kazali su mi da treba da podnesem prijavu po nepoznatom počiniocu i predam video materijal. Zbog poslovnih obaveza do sada nijesam bio u prilici to da učinim, ali ću najvjerovatnije sjutra predati prijavu i video snimak policiji”, rekao je juče “Vijestima” Suljević.

Bicikl Suljevića nalazio se na šestom, posljednjem spratu zgrade, ispred vrata stana u kojem živi.

“Posljednja tri mjeseca, svako veče, bicikl sam ostavljao ispred vrata stana”, rekao je Suljević.

Na video snimcima, koje je vlasnik bicikla dostavio redakciji, vidi sa da je nepoznati provalnik opušteno, bez žurbe, prišao ulaznim vratima zgrade i iz pantalona izvukao metalnu šipku dugu dvadesetak centimetara.

Vrlo lako je sa njom otvorio vrata, a zatim krenuo uz stepenice.

Za nepuna tri minuta, on je sišao biciklom sa šestog sprata i, bez žurbe, otišao u nepoznatom pravcu.

Galerija

Preporučujemo za Vas