Bulatović priznao krivicu i izvinio se Škerovićima

Optužena Nikoleta Škerović tvrdi da je trebalo da bude oštećena u ovom postupku, baš kao i njena porodica
331 pregleda 20 komentar(a)
Rajko Škerović, Foto: Savo Prelević
Rajko Škerović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.09.2013. 09:39h

U Višem sudu u Podgorici je završeno suđenje u javnosti poznato kao "slučaj Škerović".

Prvooptuženi Veljko Bulatović je pred sudijom Predragom Tabašem priznao da je u apartmanu broj 21 u hotelu u vlasništvu Škerovića u Baru, držao radi dalje prodaje oko 60 grama heroina, blizu 40 grama kokaina, pištolj CZ bez dozvole, a sve je, kako je kazao, imao namjeru da preproda, javlja TV Vijesti.

On je dodao da je sa Nikoletom Škerovićem, koja radi kao recepcionerka u hotelu, bio u emotivnoj vezi, te da je često dolazio kod nje i iskoristio njeno povjerenje.

Bulatović se izvinio porodici Škerović zbog "medijske hajke koju su zbog njega preživjeli".

Optužena Nikoleta Škerović tvrdi da je trebalo da bude oštećena u ovom postupku, baš kao i njena porodica, te da joj nije jasno zbog čega je podignuta optužnica protiv nje.

Njen otac Rajko Škerović, kod kog je policija pronašla veću količinu oružja i municije, kazao je kroz suze da se ne osjeća krivim i da za svo oružje ima dozvole, što je evidentirano u MUP-u.

On tvrdi da su mu 2011. ukradena dokumenta među kojima je bilo i pet oružanih listova. Škerović je kazao da ne zna zašto je i ko je "stavio metu na njega i njegovu porodicu".

Bonus video: