Racković odabrao ekipu za Izrael

Za ovu akciju su prekobrojne bile najmlađe, tehničarka Marija Đonović i primačica Iva Vujošević.
78 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Racković, Foto: Cev.lu
Vladimir Racković, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 29.09.2013. 22:26h

Selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Vladimir Racković odabrao je 12 igračica koje će braniti boje Crne Gore u drugoj rundi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Italiji.

U izraelskoj Ranani, od 2. do 6. oktobra, igraće tehničarke Maja Potpara i Evgenija Milivojević, primačice servisa Tatjana Bokan, Jelena Cvijović, Dragana Peruničić i Milana Rovčanin, srednje blokerke Ana Otašević i Jelena Rosić, korektorke Neda Vujadinović i Nikoleta Perović, te libera Ana Raičević i Danijela Đukić.

Za ovu akciju su prekobrojne bile najmlađe, tehničarka Marija Đonović i primačica Iva Vujošević.

Odranije su, zbog traženja kluba ili obaveza prema fakultetu otpale Andrea Laković, Marija Sandić i Tijana Jakić, pa će Racković u Izraelu na raspolaganju imati samo dva srednja blokera.

Crnogorske odbojkašice na put za Rananu idu u utorak, a ekipi će se direktno u Izraelu priključiti najbolja igračica, Tatjana Bokan, članica francuskog Kana, koja zbog obaveza u klubu sa ekipom nije odradila pripremni period u Igalu.

Crna Gora će na kvalifikacionom turniru 2. kola igrati sa domaćim Izraelom, Švajcarskom, Grčkom, Mađarskom i Letonijom. Tri prvoplasirane selekcije izboriće plasman u 3. rundu kvalifikacija.

Bonus video: