U mjestu Grab

Bijelo Polje: Policija zaplijenila 31,5 kg skanka

Uhapšen B.M. (21) iz Prijepolja, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena, proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2013. 12:06h

Crnogorska policija uhapsila je B.M. (21) iz Prijepolja, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena, proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i zaplijenili oko 31,5 kilograma materije za koju se sumnja, da je opojna droga skank.

"Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje su, raspolažući operativnim saznanjima, 28. septembra oko14.30 časova, u mjestu Grab- Bijelo Polje, pronašli parkirano vozilo marke "audi", prijepoljskih registarskih oznaka u blizini kojeg je primjećen B.M. – vlasnik pomenutog vozila. Policijski službenici su, raspolažući operativnim saznanjima da se u pomenutom vozilu nalazi opojna droga, obavijestili o tome službenike Grupe za suzbijanje droga Bijelo Polje, Berane, Pljevlja, koji su izašli na lice mjesta. Pregledom pomenutog vozila u prtljažniku su pronađene dvije putne torbe koje su ukupno sadržale 29 pvc pakovanja u kojima se nalazilo oko 31,5 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

Pronađena pakovanja sa opojnom drogom skank su izuzeta i biće poslata na vještačenje u Forenzički centar.

Nakon hapšenja B.M. je, u zakonskom roku, predat Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

Galerija