Suđenje Šćepanu Bujiću odgođeno za 7. oktobar

Tokom istrage, tužilaštvo je prikupilo izjave očevidaca i druge materijalne dokaze, kao i video snimak kamere iz bilijar kluba gdje se dogodilo dvostruko ubistvo
0 komentar(a)
Šćepan Bujić, Foto: Savo Prelević
Šćepan Bujić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.09.2013. 07:56h

Suđenje Šćepanu Bujiću iz Bara, optuženom za dvostruku ubiostvo, odgođeno je za 7. oktobar, na zahtjev advokata odbrane Zorana Piperovića.

Presjednica krivičnog vijeća, sutkinja Vesna Pean, prihvatila je Piperovićeve obrazloženje, koji je tek prije dva dana preuzeo spise predmeta.

Sutkinja je dodala da je zbog složenosti i ozbiljnosti predmeta prihvatila zahtjev te dala rok da se pripremi za odbranu.

Suđenje Bujiću trebalo je da počne danas, zbog ubistva sugrađana, braće Dejana (26) i Ljubomira Gojačanina (24). Predmet je u rad bio dodijeljen vijeću sudije Radomira Ivanovića, koji ga je razdužio na lični zahtjev, zbog velikog broja predmeta.

Prema navodima optužnice, Šćepan Bujić je 15. februara 2013. godine sa više hitaca usmrtio braću Gojačanin.

Tokom istrage, tužilaštvo je prikupilo izjave očevidaca i druge materijalne dokaze, kao i video snimak kamere iz bilijar kluba gdje se dogodilo dvostruko ubistvo.

Optužnica tereti Šćepana Bujića da je u bilijar klubu "Mr Oto", u Ulici Vladimira Rolovića u Baru pucao na sugrađane Dejana i Ljubomira Gojačanina. Nakon ubistva, Bujić je bio u bjekstvu do 17. februara, kada je u ranim jutarnjim satima uhapšen.

Bonus video: