Državljanin Crne Gore teško povrijeđen mačetom u centru Sarajeva

H. K. je, prema istim informacijama, pokušao da izbjegne sukob i da se udalji sa djevojkom sa lica mjesta
0 komentar(a)
Pirpa, Foto: Depo.ba
Pirpa, Foto: Depo.ba
Ažurirano: 22.09.2013. 06:59h

Nepoznati muškarac teško je povrijedio mačetom H. K. (26), državljanina Crne Gore, u petak rano ujutru ispred restorana brze hrane “Pirpa” u Ulici Čobanija 2 u centru Sarajeva.

Mladić iz Crne Gore nakon napada prevezen je u sarajevsku Opštu bolnicu, gdje mi je ukazana pomoć. Od udaraca mačetom zadobio je teške povrede lijeve šake.

Prema informacijama “Vijesti nedjeljom”, neposredno prije napada H.K. je sa svojom djevojkom šetao trotoarom. Kada su mladić i djevojka došli blizu restorana brze hrane “Pirpa” manja grupa mladića je počela verbalni sukob sa njima.

H. K. je, prema istim informacijama, pokušao da izbjegne sukob i da se udalji sa djevojkom sa lica mjesta, ali nije uspio u tome jer su ga ratoborni mladići sustigli i fizički napali.

Jedan od njih je imao i mačetu sa kojom je zamahivao prema državljaninu Crne Gore i teško ga povrijedio.

Nakon incidenta policija je izašla na lice mjesta i obavila uviđaj.

Kako je medijima u BiH saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, o narušavanju javnog reda i mira obaviješten je i tužilac, a službenici policije rade na rasvjetljavanju događaja i identifikaciji izvršilaca.

“Vijesti” su juče kontaktirale i restoran brze hrane “Pirpa”, kod kojeg se dogodio incident, ali vlasnik nije želio da komentariše napad dok policija ne identifikuje počinioce.

Bonus video: