Podgorica: U udesu na Marezi povrijeđeno 8 osoba

U udesu su teže povrijeđeni Veselin Čelebić (54) koji se nalazio u džipu "tojota", Sead Bajra (27), Monard Beriša i Ibrahim Hazići (20) iz “golfa”
167 pregleda 0 komentar(a)
Urgentni blok, Foto: Boris Pejović
Urgentni blok, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.09.2013. 22:36h

Osam osoba je povrijeđeno, od kojih četiri teže, u udesu koji se dogodio u podgoričkom naselju Mareza.

Povrijeđeni su zbrinuti u Kliničkom centru u Podgorici. Uglavnom su u pitanju povrede ekstremiteta, kako je saopšteno iz Urgentnog centra.

"U Urgentni centar je primljeno osmoro povrijeđenih pri tome je četvoro zadržano na bolničko liječenje sa težim tjelesnim povredama, većinom povredama lokomotornog sistema", saopšteno je "Vijestima" iz Kliničkog centra.

Prema informacijama iz podgoričke policije, u udesu je učestvovao džip “tojota”, u kojem su se nalazile tri osobe, i “golf” u kojem je bilo pet osoba.

U udesu su teže povrijeđeni Veselin Čelebić (54) koji se nalazio u džipu, Sead Bajra (27), Monard Beriša i Ibrahim Hazići (20) iz “golfa”.

Lakše tjelesne povrede zadobili su Ermina Krajna (29) i Enver Rašić (51) iz džipa, kao i Smail Jolaj (28) i Senad Saiti iz “golfa”.

Zbog različitih svjedočenja očevidaca za sada se ne zna ko je bio za upravljačem jednog od vozila u trenutku udesa.

"Prema raspoloživim podacima, vozilo "golf", koje se kretalo lokalnim putem iz pravca magistralnog puta Podgorica-Nikšić ka gradu, dolaskom u nepreglednu krivinu prelazi u suprotnu traku i direktno udara u džip, koji se kretao iz pravca grada prema Marezi", kazao je izvor “Vijesti” iz policije.

Bonus video: