Pokušaj krađe u Zeti: Vlasnik kuće teško ranio provalnika

Provalnici su uspjeli da pobjegnu sa lica mjesta, da bi nekoliko trenutaka kasnije Ajković obavijestio policiju o događaju
181 pregleda 0 komentar(a)
Urgentni centar, Foto: Vesko Belojević
Urgentni centar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 18.09.2013. 06:59h

Podgoričanin Mladen Dobrović (40) te ško je ranjen sinoć oko ponoći, kada je, navodno, sa još jednim muškarcem pokušao da provali u kuću Danila Ajkovića u zetskom selu Berislavc i.

Prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, vlasnik kuće Ajković primijetio je provalnike uzeo vatreno or užje i pucao u njihovom pravcu.

U tim trenucima, prema istim informacijama, ranjen je Dobrović. Provalnici su uspjeli da pobjegnu sa lica mjesta, da bi nekoliko trenutaka kasnije Ajković obavijestio policiju o događaju.

Nedugo nakon pucnjave u Zeti, nekoliko osoba dovelo je ranjenog Dobrovića u Urgentni centar.

Dežurni ljekar Kliničkog centra Miljan Zindović kazao je sinoć “Vijestima” da je muška osoba primljena sa teškim tjelesnim povredama.

“Prema prvim procjenama radi se o te škoj povredi oka. Za sada je pacijent stabilno, radi se dijagnostika”, kazao je oko jedan sat poslije ponoći Zindović.

Prema nezvaničnim informacijama iz Kliničkog centra, osobe koje su dovele Dobrovića ljekarima su saopštili da se samopovrijedio vatrenim oružjem. Policija je po pozivu Ajkovića vrlo brzo došla u Berislavce, gdje je do kasno u noć vršen uviđaj.

Osobe koje su dovele ranjenika, sinoć su privedene u Centar bezbjednosti Podgorica, gdje su ih inspektori do zaključenja broja ispitivali o događaju. Dobrović je najvjerovatnije, pema posljednjim informacijama, izgubio oko.

Bonus video: