Odbojkaši Budućnosti treći na turniru u Brčkom

Izabranici Zorana Vukčevića su u meču za treće mjesto na turniru, koji su osvojili prošle sezone, savladali prvaka Hrvatske, Mladost Marinu iz Kaštel Lukšića, sa 3:1
0 komentar(a)
Odbojkaši Budućnosti, Foto: Boris Pejović
Odbojkaši Budućnosti, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 15.09.2013. 15:08h

Odbojkaši Budućnosti zauzeli su treće mjesto na 19. memorijalnom međunarodnom turniru u Brčkom, koji se igra čast preminulim odbojkašima-članovima ovog kluba, ali obilježava i godišnjicu od osnovanja kluba (67 godina).

Izabranici Zorana Vukčevića su u meču za treće mjesto na turniru, koji su osvojili prošle sezone, savladali prvaka Hrvatske, Mladost Marinu iz Kaštel Lukšića, sa 3:1 (25:16, 25:23, 9:25, 26:24).

"Prva dva seta smo izgledali fino, dok smo imali snage, ali su nas u trećem setu baš nagazili servisom, a i mi smo gubitku seta doprinijeli našim greškama. U četvrtom smo uhvatili priključak na 20. poenu, uhvatili i u finišu dobili set i meč - rekao je za “Vijesti” trener Zoran Vukčević.

Kao i dan ranije u polufinalu protiv Jedinstva (1:3), Vukčević je od starta ukazao šansu tehničaru Vlahoviću, korektoru Babiću, primačima Vukašinoviću i Deliću, srednjim blokerima Đuranoviću i Radoviću, te liberu Lakčeviću. U igru su još ulazili tehničar Vidić, korektor Strugar i primač Bojić.

"Svakako sam zadovoljniji ovim mečom nego prvim, što je i normalno, jer nam je protiv Jedinstva bio prvi u pripremnom periodu, nakon 13 dana rada na fizičkoj snazi. Naravno, još to nije ni blizu kako treba da izgledamo, ali smo imali dobre protivnike, šampione i vicešampione svojih zemalja, tako da su nam ove provjere bilo veoma korisne", dodao je trener Podgoričana.

Turnir je osvojila Crvena zvezda, koja je u finalu bila bolja od domaćeg Jedinstva 3:1.

Bonus video: