Ulcinj: Prevrnuo se šleper pun pijeska, vozaču samo posječena ruka

Đurišiću je prije nekoliko godina parkirani šleper iz nepoznatih razloga, odjednom krenuo sam
172 pregleda 22 komentar(a)
Milan Đurišić, Foto: Samir Adrović
Milan Đurišić, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 14.09.2013. 12:03h

Ulcinjanin Milan Đurišić prevrnuo se danas oko 07,30 časova sa šleperom punim pijeska na novom mostu na Port Mileni, u blizini restorana Antika. Đurišić, koji je bio sam u kiabini kamiona BR- BG 497, prošao je sa lakšim tjelesnim povredama a prava je sreća da u trenutku prevrtanja nije bilo saobraćaja, odnosno vozila iz suprotnog smjera. Na licu mjesta je bila i policija budući da se saobraća, zbog prosutog pijeska, otežano odvijao desnom trakom nove saobraćajnice. Đurišić je kazao da je sam kriv zbog nesreće.

"Ušao sam malo brže u krivinu prije mosta. Uz postojeći kontra-nagib saobraćajnice na tom dijelu, drugačije nijesam ni mogao proći”, kazao je Đurišić “Vijestima" dok su radnici čistili ulicu od pijeska. On je u nesvakidašnjem udesu zaradio veću posjekotinu lijeve ruke.

"Sedam konaca ali dobro sam prošao. Sreća da nikog nije bilo na putu”, kazao je Đurišić.

Šteta na šleperu, kako je naveo, velika je.

Đurišić je i prije nekoliko godina bio akter još jednog neobičnog incidenta u kome samo pukom srećom nije bio povrijeđenih ili stradalih. On je tada parkirao šleper na putu ispred porodične kuće u Pinješu ali je vozilo iz nepoznatih razloga, odjednom krenulo samo. Nakon stotinjak metara pravolinijskog kretanja po frekevetnom putu, kojim igrom slučaja tada nije biloo saobraćaja, šleper je skliznuo pored marketa Đakonovića, udario u spomenik i stao. Da je putanja bila metar lijevo ili desno, to bi značilo gotovo sigurno pad ogromne mašine mašine na Pristan i nezamislivu tragediju. Na svu sreću, Đurišić je morao da snosi samo troškove štete na šleperu.

Bonus video: