Pet tipova muškaraca koji nijesu za brak

Nema idealnog recepta za uspješnu i srećnu vezu, ali ako je on mnogo mlađi od vas, realno je očekivati probleme
76 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2013. 16:03h

Adel Voldmen, autorka knjige "The Love Affairs of Nathaniel P" i autorka kolumni za poznate američke medije, savjetovala je za "Huffington Post" s kojim tipovima muškaraca ne bi trebalo tražiti bračnu sreću.

Nije bio za ozbiljnu vezu – dok nije upoznao vas

Kada to čujete na romantičnoj večeri ili šetnji uz more, čini se predobro da bi bilo istinito? Da, istina je. Možda on stvarno u tom trenutku iskreno misli da bi se uz vas mogao skrasiti, jer ste nešto novo, zabavno i uzbudljivo u njegovom životu.

Međutim, zapitajte se šta će biti za nekoliko meseci, kada prevaziđete leptiriće u stomaku i svaki sastanak s vama mu ne bude više toliko uzbudljiv. Muškarci koji su imali puno djevojaka i lako skakali s cvijeta na cvijet, vjerovatno nijesu tipovi za brak i dugoročnu vezu, a možda to ne žele da priznaju ni sami sebi. Oni su vječni tragači. Vi ćete se samo osjećati jako loše u trenutku kada shvatite da on gubi zanimanje, odnosno da ste daleko od šetnje prema oltaru.

Poznaje baš sve i svakoga

Želite li ulaznicu za predstavu ili mjesto u novom restoranu, on će vam odmah riješiti svaki problem, jer poznaje sve u gradu. To je vrlo primamljivo i djeluje moćno, ali šta se zapravo krije iza toga ?

S toliko prijatelja i poznanika možete očekivati da je vaš čovjek vječito na telefonu, stalno provjerava poruke i odlazi na sva društvena događanja. Kao što može vama da obezbijedi ulaznicu za najnoviju hit predstavu, isto radi i za sve prijatelje, tako da ćete vrlo često večeru provesti tako što će on odgovarati na telefonske pozive ili kasniti zbog nekog sastanka. Njegova otvorena ličnost i susretljivost lijepe su vrline, ali samo za prijatelja.

Loš u komunikaciji

On ima puno vrlina, jer je šarmantan, zabavan i otvoren, ali nikada neće da vam kaže ako ste ga čime naljutili. To je tip s kojim bi svaka žena jednom u životu trebalo da bude u vezi, zato što će nakon raskida znati kako bi trebalo da izgleda dobra komunikacija.

Na početku se sve može činiti idealnim, jer će vas on obasipati pažnjom, ali kada se odjednom nađete u tišini i niste sigurni jeste li učinili nešto pogrešno ili on samo ima loš dan – vrijeme je za odlazak. S takvom komunikacijom, odnosno njenim odsustvom, ne može da opstane ni jedna veza.

Zgodan, bogat i uspješan – bolje ne može

Pa zar je bilo kakva sitna mana važnija od ovakvog paketa ? Osjećaćete se božanstveno gdje god da se s njime pojavite, a prijateljice će vam zavidjeti. Neke će vam to čak otvoreno i priznati, a vi ćete cvjetati od sreće i ponosa.

No, tu se krije zamka! Imati takvog partnera i još se na kraju udati za njega, san je svake žene. Međutim, silna želja da nađete gospodina idealnog, može da vam pomuti razum, tako da tek nakon nekoliko godina shvatite da to nije bila prava ljubav, već samo opčinjenost slavom i bogatstvom. Ne treba posebno isticati da sav novac i privilegije ne mogu da kupe sreću.

Razlika u godinama

Nema idealnog recepta za uspješnu i srećnu vezu, ali ako je on mnogo mlađi od vas, realno je očekivati probleme. Gledaće vas s obožavanjem i pratiti svaki korak koji učinite.

Isto je tako i sa isuviše starijim čovjekom. To što je on uspješan, zreo i razumije sve vaše potrebe, ne znači da će to uvijek biti tako. Statistički, velika je vjerovatnoća da će on ostariti prije vas i izgubiti interes za vezu.

Galerija