Ulcinj: Oko 100 ljudi na kastingu za film Srđana Dragojevića

Uloge u filmu tumačiće brojne glumačke zvijezde iz Crne Gore i regiona, poput Branka Đurića, Mime Karadžića, Branimira Popovića, Mladena Nelevića, Žike Todorovića...
0 komentar(a)
Srđan Dragojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Srđan Dragojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 07.09.2013. 15:16h

Kasting za novi film Srđana Dragojevića nije privukao veliku pažnju Ulcinjana, ali svi koji su se pojavili na audiciji očekuju poziv rediteljskog tima.

U ulcinjskom Domu kulture, pojavilo se oko 100 zainteresovanih svih uzrasta, dok se na podijum popelo njih 80.

Među njima, Dragojević i njegova ekipa, tražiće 60 statista za film čije snimanje počinje 24. septembra. Audicija je privukla najviše djece, ali tu su bili i zaintersovani iz drugih crnogorskih gradova.

Kasting je za nekog šansa da zaradi, za drugog možda dobar provod, a za pojedine izazov i mogućnost početka uspješne karijere.

Tijana Čavić iz Podgorice ne sumnja da će biti među izabranima.

"Očekujem jedan lud film Dragojevića, možda kasnije neku manju ulogu, a naposletku i glavnu, zašto da ne. Možda baš ja budem te sreće", kazala je Tijana “Vijestima” nakon kastinga.

I Ulcinjanin Vuk Gojnić očekuje poziv Dragojevića.

"Mislim da ću dobiti poziv. Nema razloga da ga ne dobijem", kazao je on.

Na pitanje kolika će biti dnevnica, sliježe ramenima.

"Nijesu nam rekli, ali sam čuo da su u Beogradu davali po 20 eura", kazao je on.

Jučerašnji kasting, umjesto rediteljskog tima, obavila je produkcija Artikulacija iz Podgorice.

Svoju djecu na kasting doveo je i poslanik Genci Nimanbegu. Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, uloge u filmu tumačiće brojne glumačke zvijezde iz Crne Gore i regiona, poput Branka Đurića, poznatog po Top listi nadrealista, Mime Karadžića, Branimira Popovića, Mladena Nelevića, Žike Todorovića, te Bojana i Gorana Navojeca.

Kako saznajemo, kompletna filmska ekipa biće smještena u hotelu Otrant na Velikoj plaži gdje će, tokom pet sedmica, u cjelosti i biti snimljen film.

Bonus video: