Miror: Film o princezi Dajani užasan

Mediji u Velikoj Britaniji navode da je Naomi Vots izgledala odlično na crvenom tepihu i da bi njen izgled odobrila i sama Dajana
93 pregleda 1 komentar(a)
Naomi Vots, Foto: Ctvnews.ca
Naomi Vots, Foto: Ctvnews.ca
Ažurirano: 06.09.2013. 18:59h

Film "Dajana" može se opisati samo kao nevjerovatno užasan film, a reditelj Oliver Hiršbigel je mogao mnogo bolje, objavio je danas "Miror" kritiku najnovijeg filma o princezi Dajani, koji je u četvrtak uveče premijerno prikazan u Londonu.

Mediji u Velikoj Britaniji navode da je Naomi Vots izgledala odlično na crvenom tepihu i da bi njen izgled odobrila i sama Dajana, ali da u ulozi "kraljice srca" nije ni prići originalu.

Miror navodi da je princeza Dajana predstavljena kao žena koja se tetura poslije razvoda i traži novog muškarca.

Ispostavlja se da je njen novi partner hirurg Hasnat Kan, koji je odbacio film, a njihova afera izaziva komešanje po Kensington palati.

Najpoznatija žena na svijetu pokušava da učini Kana ljubomornim, tako što poziva fotoreportere da je slikaju na jahti Dodija al Fajeda.

"Kao i za film o bivšoj premijerki Velike Britanije Margaret Tačer "Gvozdena lejdi", niko se ne bi potrudio da pogleda "Dajanu" da nije poznatih glumaca", zaključuje se u kritici "Mirora".

Bonus video: