Mima Karadžić u Dragojevićevom filmu: Duhovita, čvrsta priča

Karadžiću je povjerena uloga Crnogorca koji izdaje apartmane
201 pregleda 4 komentar(a)
Mima Karadžić, Foto: Privatna arhiva
Mima Karadžić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.09.2013. 17:58h

Glumac Milutin Mima Karadžić igraće jednu od uloga u novom filmu Srđana Dragojevića koji će krajem mjeseca početi da se snima u Ulcinju, gdje će danas u Centru za kulturu u podne biti organizovan kasting za statiste.

"Od danas sam u Beogradu gdje mi je zakazana kostimska proba kao i proba čitanja novog teksta. Već nakon 20. vraćam se u Crnu Goru, a mislim da će prva klapa pasti 27. u hotelu “Otrant” u Ulcinju.

Zasad nijesam siguran ko će sve glumiti, s obzirom na to da nijesu baš svi ugovori potpisani, ali ono što mi je poznato je da će sa mnom u tom filmu igrati još i Žika Todorović, braća Navojec (Bojan i Goran), Branko Đurić Đura, Nataša Janjić, Hristina Popović i Mladen Nelević", otkriva za Vijesti Mima Karadžić.

U Dragojevićevom filmu, koji će kompletan biti snimljen u Crnoj Gori, Karadžiću je povjerena uloga Crnogorca koji izdaje apartmane.

"Čitava priča je veoma interesantna, ima tog takmičarskog duha, a scenario koji potpisuje Dragojević je veoma duhovit, sa veoma čvrstom pričom i obrtom. Moja uloga mi se svidjela, kao i kompletan scenario", otkriva Karadžić, kojem je do početka snimanja Dragojevićevog filma, ostalo da završi još jednu ulogu i to u seriji “Montevideo bog te video”.

"Od ponedjeljka počinjem sa snimanjem te serije, jer mi je ostalo svega još jedno osam dana rada", kaže Karadžić, koji je proteklog ljeta bio veoma zaposlen. Naime, nedavno je završeno snimanje treće sezone popularne crnogorske serije “Budva na pjenu od mora”.

"Uspjeli smo da snimimo 40 novih epizoda, što je nevjerovatan podvig. Ni sami nijesmo vjerovali da ćemo u trećoj sezoni imati toliko posla. No, ovoga puta možemo da se pohvalimo i podrškom. Naime, seriju “Budva na pjenu od mora” sad je pomogla Opština Budva, koja je koproducent serije.

Takođe, podršku smo dobili od Ministarstva turizma i Ministarstva kulture, kao i od nekoliko hotela u Budvi, te od Atlas grupe", pohvalio se Karadžić, dodajući da su tokom rada na seriji imali veoma zanimljiva snimanja u hotelima “Kalamper” i “Ruža vjetrova", na plaži Kopakabana, na Cetinju i Rijeci Crnojevića.

"Svaka epizoda biće neočekivana, napravili smo ih da traju po sat vremena i bukvalno je svaka kao film. Ono što sa sigurnošću mogu da tvrdim da je nova sezona makar za četiri koplja bolja od prethodne dvije, na šta sam posebno ponosan. Milan i ja smo sa ovih 40 epizoda, bez obzira na to hoće li se snimanje nastaviti ili ne, uspjeli da napravimo ono što smo u startu zamislili i definitivno smo ostavili trag", zaključuje Karadžić.

Bonus video: