Uhapšen osumnjičeni za otmicu, traga se za saučesnikom

Oni su, kako se sumnja, izbacili iz automobila S.P. kada su stigli do borove šume, a onda ga udarali
1 komentar(a)
Kidnapovanje, Foto: Shutterstock
Kidnapovanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.09.2013. 18:25h

Službenici policije uhapsili su N.B. (22) iz Podgorice, zbog sumnje da je, zajedno sa za sada nepoznatom osobom oteo S.P. iz Podgorice i nasilno se ponašao.

"Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da su N.B. i još jedno lice, 04. septembra 2013. godine, oko 03,00 časa, u ulici Bracana Bracanovića u Podgorici, zaustavili vozilo „Renault Clio“ pored taksi vozila koje se neposredno prije toga zaustavilo na ulici.

U taksi vozilu su se nalazili S.P. i dva ženska lica, a taksista je stao da bi jedna od djevojaka izašla iz vozila.

U tom momentu N.B. i drugo lice su, kako se sumnja, prišli taksi vozilu i S.P, koji se nalazio na mjestu suvozača, se lažno predstavili kao policijski službenici, nakon čega su mu kazali da izađe iz vozila. S.P. je to uradio, a N.B. i NN lice su mu potom, sumnja se, na ruke stavili sredstvo za vezivanje – lisice, nakon čega su ga ugurali na zadnje sjedište svog vozila i odvezli ga do jedne borove šume.

Ova dva lica su S.P, kako se sumnja, izbacili iz vozila kada su stigli na navedenu lokaciju i zadali mu više udaraca u predjelu glave i tijela. Potom su ga vratili u vozilo i odvezli ga do Kakricke gore, gdje su ga ponovo izbacili iz vozila i zadali mu još dva udarca, nakon čega su u kazali da su pogriješili i da on nije lice koje su tražili. N.B. i drugo lice su mu potom, sumnja se, skinuli lisice sa ruku i udaljili se, dok su S.P. ostavili na navedenoj lokaciji.

Policijski službenici su, odmah po prijavi osoblja Urgentnog bloka Kliničkog centra u Podgorici da se kod njih nalazi lice sa povredama iz nasilja – S.P, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja, koje su veoma brzo dovele do identifikovanja i lišenja slobode N.B", stoji u saopštenju Uprave policije.

Kako javljaju iz Policije u toku je identifikacija saučesnika.

"Oštećeni S.P. je u događaju zadobio lakše tjelesne povrede.

Osumnjičeni N.B. je, uz poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, predat Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici", zaključuje se u sapštenju.

Bonus video: