Srđan Dragojević snima u Ulcinju: Traži se 60 statista

Prema riječima izvora Vijesti, kompletan Dragojevićev novi projekat biće snimljen u Crnoj Gori
0 komentar(a)
Srđan Dragojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Srđan Dragojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.09.2013. 07:42h

Poznati srpski reditelj Srđan Dragojević, uskoro će početi snimanje novog filma u Crnoj Gori, tačnije u Ulcinju.

Kako “Vijesti” nezvanično saznaju, snimanje bi trebalo da počne krajem septembra, a u njemu će uloge tumačiti brojne glumačke zvijezde iz Crne Gore i regiona, poput Branka Đurića, poznatog po Top listi nadrealista, Mime Karadžića i Branimira Popovića.

S obzirom na to da će, prema našim informacijama, u filmu igrati i nekoliko glavnih glumaca iz Dragojevićeve “Parade”, postoji mogućnost da scene u Crnoj Gori snima i Nikola Kojo, koji se inače pojavljuje u skoro svim ostvarenjima ovog reditelja.

Za potrebe snimanja filma u Ulcinju u petak 6. septembra biće organizovan i kasting za statiste, a konkretno se traže muškarci i žene od 30 do 40 godina, djeca uzrasta od pet do 14 godina i bračni parovi u šezdesetim godinama. Kasting će se održati u sali Centra za kulturu u Ulcinju sa početkom u 12 sati, a oko 60 izabranih biće angažovani tokom pet nedjelja snimanja.

Prema riječima izvora Vijesti, kompletan Dragojevićev novi projekat biće snimljen u Crnoj Gori.

Dragojević je od nedavno i poslanik u skupštini Srbije ispred partije SPS, a autor je kultnih filmova “Mi nismo anđeli”, “Lepa sela lepo gore”, “Parada” i drugih.

Bonus video: