Podgorica: Krivična prijava protiv mladića (28) koji je napao doktoricu

"Sumnja se da je M.R, 28. avgusta oko 16.50 časova fizički nasrnuo na doktorku M.B, koja se nalazila na radnom mjestu"
73 pregleda 13 komentar(a)
Dom zdravlja Blok 5, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dom zdravlja Blok 5, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.09.2013. 11:47h

Podgorička policija podnijela je Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici krivičnu prijavu protiv M.R. (28) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

"Sumnja se da je M.R, 28. avgusta oko 16.50 časova, u Domu zdravlja u Podgorici fizički nasrnuo na doktorku M.B, koja se nalazila na radnom mjestu, i zadao joj više udaraca zatvorenom šakom u predjelu glave i tijela. Doktorka je u događaju zadobila lakše tjelesne povrede", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je od osumnjičenog M.R. u prostorijama CB Podgorica uzeta izjava. Krivična prijava protiv njega procesuirana je u redovnom postupku.

Iz Doma zdravlja je ranije saopšteno da je M.R. od doktorke tražio da mu propiše ljekove koji su u posebnom režimu propisivanja, kao i niz drugih usluga za koje nijesu postojale opravdane medicinske indikacije.

Doktorka je to odbila i mirno se povukla iz svoje ordinacije i njega zamolila da izađe, što je i učinio. Vidjevši da neće dobiti što je naumio, počeo je da prijeti i udara u vrata ordinacije, koja je u potpunosti demolirao, a zatim ušao za doktorkom u kartoteku i fizički je napao”, saopšteno je iz DOma zdravlja.

Oni su pozvali građane da im pomognu u očuvanju sigurnosti i "profesionalnosti našeg i njihovog Doma zdravlja Podgorica”.

Bonus video: