Preživjeli krivinu smrti na putu od Petrovca ka Virpazaru

Nesreća se dogodila tik iznad izlaska iz Petrovca kada je “golf 5” u kojem su se nalazili tri mladića i djevojka probio duplu zaštitnu bankinu
234 pregleda 26 komentar(a)
policija udes, Foto: Arhiva "Vijesti"
policija udes, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.09.2013. 06:43h

Tri mladića i jedna djevojka sa lakšim povredama izvučeni su sinoć iz ambisa, nakon što su automobilom starim putem od Petrovca ka Virpazara sunovratili u provaliju.

Nesreća se dogodila oko 21 čas na “krivini smrti”, tik iznad izlaska iz Petrovca kada je “golf 5” u kojem su se nalazili probio duplu zaštitnu bankinu, a potom sletio u provaliju duboku stotinjak metara.

Težak udes prijavljen je policiji, nakon čega su patrole ali i ekipe vatrogasaca iz Petrovca krenule ka mjestu gdje se dogodila nesreća.

“Iz dubokog ambisa čula se se dozivanja povrijeđenih. Jednog mladića smo izvukli na nosilima jer se žalio na bolove u vratnom dijelu, dok su druga dvojica i djevojka uz našu pomoć uspjeli da izađu na magistralu”, kazao je “Vi jestima” jedan od vatrogasaca koji je učestvovao u spasilačkoj akciji.

Povrijeđenima je pomoć ukazana u barskoj Opštoj bolnici, ali je “Vijestima” rečeno da njihove povrede nijesu ozbiljnije.

Uviđaj na mjestu nesreće rađen je do ponoći, ali je automobil sa kojim su sletjeli ostao u ambisu petrovačkih strana.

Sinoćnja nesreća dogodila se na čuvenoj “krivini smrti”, koja je za vrijeme dok je ova dionica bila prometna odnijela dosta života.

Bonus video: