Podgorica: Doktorka pretučena na radnom mjestu

"Insistirao je da mu doktorka propiše ljekove koji su u posebnom režimu propisivanja, kao i niz drugih usluga za koje nijesu postojale opravdane medicinske indikacije"
134 pregleda 48 komentar(a)
Dom zdravlja Blok V, Foto: Boris Pejović
Dom zdravlja Blok V, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.09.2013. 12:44h

Psihijatrica Doma zdravlja brutalno je pretučena prošle sedmice, zbog čega su iz te ustanove podnijeli krivičnu prijavu protiv pacijenta - nasilnika.

Iz Doma zdravlja je saopšteno da je doktorku Centra za mentalno zdravlje prvo verbalno, a zatim i fizički napao pacijent sa višegodišnjim problemima, koji se u toj ustanovi neredovno liječi od jula.

"Iako nije imao zakazan pregled, doktorka ga je primila, nakon što je u više navrata ometao rad... ulazeći u ordinaciju. Insistirao je da mu doktorka propiše ljekove koji su u posebnom režimu propisivanja, kao i niz drugih usluga za koje nijesu postojale opravdane medicinske indikacije. Doktorka je to odbila i mirno se povukla iz svoje ordinacije i njega zamolila da izađe, što je i učinio. Vidjevši da neće dobiti što je naumio, počeo je da prijeti i udara u vrata ordinacije, koja je u potpunosti demolirao, a zatim ušao za doktorkom u kartoteku i fizički je napao", navodi se u saopštenju.

Bonus video: