Baroviću zapaljen auto zbog zakupa lokala?

Inspektori vjeruju da je ovaj požar povezan sa serijom ranijih paljenja lokala, koji se nalazi u Ulici 13. jula
116 pregleda 5 komentar(a)
Požar Dalmatinska, Foto: Zoran Đurić
Požar Dalmatinska, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 31.08.2013. 12:37h

Podgorička policija na dobrom je putu da rasvijetli ko je u noći između utorka i srijede podmetnuo požar ispod automobila Nikšićanina Mladena Barovića, u garaži zgrade na uglu Dalmatinske i Moskovske ulice u Podgorici.

Više sagovornika “Vijesti” iz istrage potvrdilo je da se za sada vjeruje da je požar na Barovićevom “BMW-u” podmetnut samo zato je jer je zakupio lokal u blizini te zgrade.

“Mislimo da ovo paljenje ima veze sa zastrašivanjem Barovića da napusti lokal jednog Podgoričanina, jer su osobe sa kojim je gazda prostora u zavadi odlučne da mu unište izvor finansiranja”, kazao je sagovornik iz CB Podgorica.

Inspektori vjeruju da je ovaj požar povezan sa serijom ranijih paljenja lokala, koji se nalazi u Ulici 13. jula ali i napada na vlasnika tog poslovnog prostora.

Nakon što je u zgradi podmetnut požar ispod “BMW-a” vatra se proširila, a gust dim zbog loše ventilacije juljao je na sve strane zbog čega je zbog gušenja dimom pomoć ljekara tražilo 9 stanara.

Zbog požara u garaži vatrogasci su u dramatičnoj akciji spašavali usnule stanare, koje su preko balkona evakuisali iz zgrade.

Bonus video: