U udesu lakše povrijeđen motociklista

Saljimi je u udesu zadobio lakše tjelesne povrede i hospitalizovan je u Kliničkom centru. Operativnim aktivnostima policija je vrlo brzo pronašla Ostojića
0 komentar(a)
Udes, Foto: Shutterstock
Udes, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.08.2013. 07:06h

Podgorička policija uhapsila je Tomislava Ostojića (64), za koga se sumnja da je juče oko 10.20 časova nedaleko od pružnog prelaza u Zagoriču, “opel astrom” udario motociklistu Ibrahima Saljimija (52) i pobjegao sa lica mjesta.

Saljimi je u udesu zadobio lakše tjelesne povrede i hospitalizovan je u Kliničkom centru. Operativnim aktivnostima policija je vrlo brzo pronašla Ostojića, koga je uhapsila u njegovoj kući.

Alkotestiranjem na licu mjesta utvrđeno je da je u krvi Ostojića bilo 1,38 promil alkohola. Prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, Ostojić se sa “opelom” kretao iz pravca Ulice Branka Ćopića u pravcu Ulice Nikole Tesle.

Sa desne strane “opela”, kretao se Saljimi sa motorom, kada je došlo do sudara, nakon kojeg Ostojić bježi sa lica mjesta. Policija je zbog vještačenja na kratko izuzela “opel” Ostojića, da bi ga juče u toku dana preuzeo njegov sin.

Bonus video: