Ulcinj: Osumnjičen da je pucao na bratanića

Sukob između bliskih rođaka datira od ranije i prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su neriješeni imovinski odnosi
89 pregleda 4 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock
pištolj, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.08.2013. 07:34h

Ulcinjska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv N. Mavrića (74) iz Ulcinja zbog sumnje da je iz pištolja pucao u svog bratanića G. Mavrića, a nakon toga fizički nasrnuo na njega i povrijedio ga, saznaju “ Vijesti”.

Sukob između bliskih rođaka datira od ranije i prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su neriješeni imovinski odnosi.

Policija, kako saznajemo, sumnja da je stariji Mavrić sa balkona svoje porodične kuće u Đeranama, preksinoć oko 19.30 časova, na bratanića ispalio najmanje jedan hitac koji ga nije pogodio.

Nakon toga, uslijedio je fizički obračun. “Na licu mjesta pronađena je samo jedna čaura kalibra 7,65mm. Pretresom, kod N. Mavrića pronađeno je još 17 metaka istog kalibra”, rekao je sagovornik “Vijesti" iz policije.

Mavrić je priveden i protiv njega je podnijeta prijava zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti i nedozovoljenog držanja eksplozivnih naprava. O svemu, kako navode u policiji, upoznat je i osnovni tužilac.

Bonus video: