Host u oktobru u Podgorici

Predavač na seminaru je legenda K1 sporta, Ernesto “Mr Perfect” Hoost, četvorostruki K1 šampion
4 komentar(a)
Ažurirano: 28.08.2013. 20:57h

Crnogorska akademija borilačkih vještina (CABV) u saradnji sa Kik-boks savezom Crne Gore (KBSCG) organizuje K1 seminar za muškarce i žene, koji će se održati u Podgorici 12. i 13. oktobra 2013. godine. Predavač na seminaru je legenda K1 sporta, Ernesto “Mr Perfect” Host, četvorostruki K1 šampion.

Seminar je dio projekta "Stručna podrška crnogorskim trenerima - aktuelna pitanja, dileme i odgovori" koji za cilj ima stručnu podršku i edukaciju trenera i takmičara iz 14 nacionalnih sportskih saveza borilačkih sportova, koji su uredno registrovani kod nadležnog državnog organa za sport - Upravi za mlade i sport Crne Gore. Praktična i teorijska predavanja vodiće eminentni stručnjaci nauka u sportu iz države i zemalja u okruženju. Takođe, određeni broj vrhunskih aktivnih takmičara iz različitih borilačkih sportova učešćem u projektu prenijeće svoja lična iskustva u tehničko - taktičkoj pripremi boraca, kao i u specifičnoj kondicionoj pripremi.

Broj polaznika ograničen je na 50, a učesnici seminara dobijaju sertifikat, majicu, DVD sa slikama i snimkom seminara, šejker i suplementaciju prije i nakon završenog seminara, kao i brojne druge poklone. Kotizacija za učešće iznosi 20.00 eura.

Ernesto "Mr Perfect" Host rođen je 11. 07. 1965. godine, i u svojoj uspješnoj i bogatoj takmičarskoj karijeri koja je trajala 23 godine od 1983 - 2006 godine, 11 puta je učestvovao na završnom K1 turniru WGP-a, osvojio je 4 naslova K1 šampiona u Japanu (1997, 1999, 2000, 2002) kao i 2 naslova K2 šampiona (1993, 1994). Nakon nastupa na finalnom K1 turniru WGP-a 2006. godine povukao se iz ringa. Odlikovala ga je savršena kondiciona, tehničko - taktička i psihička pripremljenost, sposobnost da uspješno vodi borbu na distanci, poludistanci i izbliza, što je uslovilo da postane jedan od najuspješnijih K1 boraca i zasluži nadimak "Mr Perfect". Nakon završene karijere posvetio se trenerskom poslu i održavanju seminara širom Evrope, na kojima je prenosio svoje bogato iskustvo. Radio je kao trener sa Polom Slovinskim, Ašvinom Balrakom, Tajron Spongom. Takođe je trenirao i sa Fedorom Jemilijanenkom, a bio je i jedan od članova tima UFC borca Antonija Hardonka. Svim srcem posvećen je mladim delikventima u njihovoj rehabilitaciji.

Bonus video: