Sačuvajte preplanuli ten sa ljetovanja što duže

Postoji način da ovaj neminovni događaj usporite, a mi vam otkrivamo male trikove
105 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.08.2013. 15:02h

Ako želite da tragove uživanja na suncu nosite na koži malo duže i u jesen uđete sa preplanulim tenom sa ljetovanja, onda u vašu svakodnevnu rutinu koja nepovratno odnosi tamni ten morate unijeti male korekcije.

Svakodnevno tuširanje, trenje sa odjećom i prirodna regeneracija kože će kad tad ukloniti svaki trag vašeg ljetovanja sa kože, ali postoji način da ovaj neminovni događaj usporite, a mi vam otkrivamo male trikove.

Prva i najvažnija stvar za čuvanje preplanulog tena

Kako za vrijeme, tako i poslije ljetovanja, prva i najvažnija stavka u očuvanju preplanule kože što duže jeste hidratacija, zato ne štedite na kremama i losionima!

Za vrijeme toplih dana, ali i ako se vrijeme bude kvarilo, bar dva puta dnevno nanosite hidrantnu kremu na cijelo tijelo i tako ćete usporiti sušenje i perutanje kože, što će vam donijeti još par nedjelja preplanulog tena u toku jesenjih dana.

Postepeno samopotamnjivanje

Kada stignu hladniji dani bronzani ten krene da blijedi bez obzira na dovoljno hidratacije, vrijeme je da se prihvatite kozmetičkih pomagala.

Tehnologija je dovoljno napredovala da kreme za postepeno samopotamnjivanje ne daju narandžaste nijanse i ne ostavljaju pruge po tijelu.

Zato su sjajan način da i u toku zimskih mjeseci održavate tamniji ten. Ovo su proizvodi koji vam omogućavaju da polako potamnite i da kontrolišete koliko taman će biti vaš ten, samo ne zaboravite da prije nego što počnete da nanosite proizvod, uradite piling cijelog tijela kako bi se boja bolje primila i bila postojanija i ravnomjerna.

Šminka koja čini čuda za ten

Kada hladno vrijeme najzad dođe, ne zaboravite na moć koju imaju bronzeri i rumenila. Za preplanuli izgled nanesite bronzer velikom pufnastom četkom na čelo, vrh nosa i jagodice da postignete efekat sunca na koži. Završite cjelokupan izgled dodavanjem malo rumenilna obraze za prirodniji izgled.

Uživajte u čarima bronzera, ali ne zaboravite - budite umjereni, jer nije prirodno da zimi budete jednako tamni kao i leti, zato budite diskretni pri upotrebi ovog malog mejkap oružja.

Galerija

Bonus video: