Ulcinj: Uhapšena trojka osumnjičena za razbojništva i krađu

Uhapšeni su Ulcinjanin A.P. (22), A.N. (19) iz Skadra (Albanija) kao i B.S. (20) iz Drenice (Kosovo)
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.08.2013. 14:16h

Ulcinjska policija je uhapsila tri osobe koje se sumnjiče za dva razbojništva i jednu krađu.

Uhapšeni su Ulcinjanin A.P. (22), A.N. (19) iz Skadra (Albanija) kao i B.S. (20) iz Drenice (Kosovo).

Pretučen stažar na Adi Bojani>>>

"Oni su, kako se sumnja, 27. avgusta 2013. godine, oko 05,45 časova, počinili krivično djelo razbojništvo, na štetu D.Đ. iz Ulcinja, stražara u ugostiteljskom objektu – plažnom baru „SFRJ“, koji se nalazi na ušću rijeke Bojane. Osumnjičeni su, kako se sumnja, ušli u objekat plažnog bara, gdje su fizički napali D.Đ, kojem su tom prilikom metalnom šipkom i udarcima rukama i nogama nanijeli teške tjelesne povrede. Iz bara su, sumnja se, otuđili lap top „Compaq“, dva CD uređaja „Pioneer“ i crnu torbu sa natpisom Moda", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je saopštila da je uzela izjave od osumnjičenih, a da su pretresom kuća pronađene ukradene stvari, kao i metalna šipka kojom je stražar napadnut.

U stakleniku i pomoćnom objektu u okolini kuće A.P. su pronađeni i oduzeti automatska puška i 500 metaka za to oružje.

Ukradene stvari su vraćene vlasniku, a puška i municija upućene u Forenzički centar.

Trojica uhapšenih je osumnjičeno i za razbojništvo 21. avgusta kada su navodno oko 1 ujutru kod Makedonskog naselja u Štoju, ušli u kamp prikolicu M.T. sa Kosova, u kojoj je ona boravila sa prijateljem i udarili je više puta tiganjem u predjelu glave.

"Osumnjičeni su potom, sumnja se, iz kamp prikolice otuđili mobilni telefon „Samsung S3“ i udaljili se sa lica mjesta. Oštećena M.T. je u događaju zadobila lakše tjelesne povrede", dodaje se u policijskom saopštenju.

Ista trojka se sumnjiči i za krađu na benziskoj pumpi "Lukoil" u naselju Vladimir 17. avgusta,

"Sumnja se da su njih trojica, noseći maske za lice, zaštitne rukavice, bejzbol palicu i automatsku pušku (koja je kasnije pronađena i oduzeta od A.P), ušli u objekat benzinske pumpe, iz koje su, iskoristivši nepažnju zaposlenih, otuđili dio metalne kase, u kojoj se nalazilo 800 eura i udaljili se. Policijski službenici su pretragom terena pronašli navedeni otuđeni dio metalne kase", navodi policija.

Policija vjeruje da su tokom izvršenja krivičnih djela osumnjičeni koristili "Fiat Tipo" sa kog su skidali registracije.

Galerija

Bonus video: