Pretučen stažar na Adi Bojani

Nadzorne kamere, prema informacijama “Vijesti”, snimile su pljačku, ali je lopov bio dobro maskiran, potvrđeno je nezvanično iz policije
64 pregleda 8 komentar(a)
plažni bar SFRJ, Foto: Samir Adrović
plažni bar SFRJ, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 28.08.2013. 06:59h

Ulcinjska policija tragala je juče za, za sada, nepoznatim razbojnicima, koji su juče rano ujutro provalili u ugostiteljski objekat SFRJ na Adi Bojani i pri tom nanijeli teške tjelesne povrde mještaninu D. Đ. koji je u objektu radi kao stražar, saznaju “Vijesti”.

Muškarac je najprije hitno prebačen u barsku bolnicu, a potom u Klinički centar Podgorica, gdje je hospitalizovan i trenutno je van životne opasnosti.

Razbojništvo se dogodilo u praskozorje, a lopovi su otuđili i znatan dio tehnike iz lokala.

Dan ranije, takođe u ranim jutarnjim satima, maskirani razbojniki opljačako je apoteku preko puta Doma zdravlja i to sa prednje strane.

Nadzorne kamere, prema informacijama “Vijesti”, snimile su pljačku, ali je lopov bio dobro maskiran, potvrđeno je nezvanično iz policije.

Još je nepoznanica da li je i šta lopov odnio iz apoteke.

Prema nezvaničnim informacijama, imao je i pomagače, koji su bili u ulazu iza zgrade, gdje je bio i parkiran automobil kojim su pobjegli.

Policija traga i za razbojnikom koji je prije nekoliko dana pokušao da opljačka apoteku u strogom centru grada, preko puta Zelene pijace, u sred bijela dana.

Vlasnica se herojski borila, ali je zadobila teške tjelsene poverde.

Prema saznanjima “Vijesti”, inspektori sumnjaju da su u pitanju iste osobe i juče su pokušavali da sklope mozaik.

Iz Uprave policije, rečeno je da će saopštenje o nemilim događajima, biti izdato najvjerovatnije danas.

Bonus video: