Žabljak: Obijen još jedan kiosk, lopov odnio veću količinu cigareta

10. juna, na sličan način provaljen je i kiosk ove firme koji se nalazi na autobuskoj stanici kada su otuđene cigarete u vrijednosti od oko 2.000 eura
5 komentar(a)
Provala kioska na Žabljaku, Foto: Obrad Pješivac
Provala kioska na Žabljaku, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 26.08.2013. 16:41h

Kiosk AD "Štampa" na glavnom gradskom trgu provaljen je u noći između nedjelje i ponedjeljka i iz njega je, pretpostavlja se, otuđena veća količina cigareta raznih proizvođača.

Procjenjuje se da je vrijednost otuđenih cigareta oko 3.850 eura.

Provalu je primijetio distributer štampe, jutros, prilikom raspodjele i o tome obavijestio policiju čiji su predstavnici obezbijedili lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe. Očekuje se i dolazak predstavnika firme kako bi se obavio popis i tačno utvrdilo šta je i u kojoj vrijednosti otuđeno.

Na licu mjesta je vidljivo da je lopov ili više njih upotrebom sile polomio držaće katanca zavarene na ulazna vrata. Vidljivi su tragovi korišćenja predmeta i sile kako bi se otvorila vrata na zadnjem dijelu kioska.

U unutrašnjosti kioska pričinjen je nered jer se na patosu nalaze razbacane paklice cigareta. Na patosu se nalazila polivinilska kesa djelimično napunjena sa paklicama cigareta. Tu je i rolna neupotrijebljenih polivinilskih kesa. Radna fioka i registar kasa nijesu otvarane.

Lopove nije pokolebalo ulično svijetlo niti eventualni nailazak ljudi pošto se radi o frekventnom dijelu grada. Nije ih spriječila ni okolnost da je ulaz u kiosk vidljiv iz hotela "Žabljak" udaljenog oko 20 metara.

Identično, između nedjelje i ponedjeljka, 10. juna, na sličan način provaljen je i kiosk ove firme koji se nalazi na autobuskoj stanici kada su otuđene cigarete u vrijednosti od oko 2.000 eura, a izvršioci još uvijek nijesu identifikovani.

Bonus video: