Izbjegnite rutinu u spavaćoj sobi

Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi
129 pregleda 7 komentar(a)
sex, ljubav, par sex, Foto: Shutterstock
sex, ljubav, par sex, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.08.2013. 17:00h

Igrice za odrasle mogu biti sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

Srećna kocka

Za svaku tačkicu na kocki odredite neku radnju koja može biti seksi ili tek zagrijavanje, npr. jedan: masaža leđa; dva: poljubac u vrat; tri: masaža stopala; četiri: oralni seks… Bacite kocku i izbrišite zadatak. Nema varanja!

Prljavi ples

Striptiz je najčešća muška maštarija koja donosi nevjerovatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što slijedi, ali isto tako predstavlja i veliku maštariju žena. Oslobodite se straha, plešite onako kako ste oduvijek željeli i osvojite ga svojim samopouzdanjem!

Šta je danas na jelovniku?

Sjećate li se filma Devet i po nedelja u kojem Miki Rurk i Kim Besindžer požudno hrane jedno drugo sitnicama iz frižidera? Izvedite uživo tu scenu.

Svilenom maramom zavežite oči boljoj polovini i na svom tijelu poslužite slasne zalogaje: preliv od čokolade, jagode, maline, breskve… šta god vam padne na pamet! Što je sočnije i više kaplje, to će više probuditi vaša čula.

Poker na skidanje

Igrajte sve dok neko ne završi go. Nema veze ako niste savršeni pokeraši koji osvajaju turnire… To nije ni cilj. Zabavite se i posmatrajte svoju bolju polovinu kako se skida pred vama.

Bonus video: