Ulcinjska policija traga za razbojnikom koji je pretukao apotekarku

Epilog nezapamćenog incidenta je da je vlasnica, uprkos tome što je nasilniku u odbrani pocijepala majicu, završila u Hitnoj sa teškim povredama na licu
5 komentar(a)
Tuča, Pesnica, Foto: Shutterstock
Tuča, Pesnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.08.2013. 11:42h

Ulcinjska policija traga za razbojnikom koji je prekjuče oko 14.30 časova pokušao da opljačku apoteku "Galen" u centru Ulcinja, preko puta Zelene pijace.

U nemogućnosti da se dokopa pazara, razbojnik za koga se pretpostavlja da je sa Kosova, sukobio se sa vlasnicom R.V. koja mu je pružila žestok otpor i odbranila imovinu.

Epilog nezapamćenog incidenta je da je vlasnica, uprkos tome što je nasilniku u odbrani pocijepala majicu, završila u Hitnoj sa teškim povredama na licu.

Za sada je nepoznanica da li je razbojnik, kako se spekuliše, imao i pištolj sa sobom.

“Izašla je sva krvava iz apoteke. Tu joj je bila i kćerkica koja je zapomagala. Napadač je vjerovatno pobjegao stepenicama prema džamiji”, kazao je "Vijestima" očevidac, koji nije želio da mu se pominje ime.

Ni apotekarka koja se herojski borila protiv jačeg i snažnijeg protivnika, nije htjela sinoć detaljnije da govori o slučaju.

“Ništa nije uzeo, ni pazar ni ljekove, ali me je pretukao”, kazala je ona i zamolila da je ne uznemiravamo, budući da je pod, kako je rekla, velikim stresom.

Drugi očevidac, koji je takođe tražio anonimnost, kazao je da je vidio čovjeka koji je preko puta apoteke kupovao sladoled.

“Činjenica je da se malo duže zadržao i još osmatrao, ali nisam previše obraćao pažnju na njega. Moguće da je on taj napadač, jer upravo u to vrijeme nema puno prolaznika pored pijace”, kazao je sagovornik.

Novinari "Vijesti" u policiji sinoć nijesu uspjeli da saznaju više detalja o nesvakidašnjem razbojništvu i nasilništvu.

Bonus video: