Bredli Kuper bi mogao glumiti Lensa Armstronga

Kako prenosi sajt Deadline, postoji velika mogućnost da će se pregovori koji se vode sa Kuperom okončati dogovorom o saradnji
89 pregleda 3 komentar(a)
Bredli Kuper, Foto: Commons.wikimedia.org
Bredli Kuper, Foto: Commons.wikimedia.org
Ažurirano: 20.08.2013. 12:47h

Glumac Bredli Kuper će, sasvim je izvjesno, tumačiti jednu od glavnih uloga u filmu "Red-Blooded American", priči o karijeri i životu najslavnijeg i najkontroverznijeg svjetskog bicikliste Lensa Armstronga.

Kako prenosi sajt Deadline, postoji velika mogućnost da će se pregovori koji se vode sa Kuperom okončati dogovorom o saradnji.

Film kuće "Warner Brothers" trebalo bi da nosi naziv "Red-Blooded American", a Kuper bi igrao Armstronga ili makar njegovog kolegu Tajlera Hamiltona, koji je takođe bio pozitivan na doping testu i kome je oduzeta zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Atini, a osim ovog filma, u planu je nekoliko ostvarenja o životu čuvenog, sedmostrukog pobjednika Tur de Fransa.

Kuper je ranije ove godine u medijima pominjan kao kandidat za ulogu slavnog bicikliste u ekranizaciji knjige novinarke Njujork tajmsa Džulijer Makur, "Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong" (Krug laži: Pad Lensa Armstronga).

Armstrong je početkom godine u emisiji kod Opre Vinfri priznao da se dopingovao i da mu je žao zbog toga.

Bonus video: